Què aprenem dels “Orígens”?

Hem pogut veure que des de l’època victoriana on Charles Babbage ja pensava en màquines que processàven càlculs enormes, als nostres dies on els ordinadors tenen grans capacitats, nosaltres, els humans, hem estat donant voltes a millorar la nostra relació amb les màquines. Hem fet que la complexitat dels càlculs es visualitzi en una pantalla i tot el que passa en el cervell dels ordinadors sigui visible i gràfic en elles, més que res per poder entendre què hi passa.

Alhora aquesta relació ens ha impulsat a generar noves formes de jugar. No hem perdut l’oportunitat d’aprofitar aquest potencial per crear jocs i evolucionar la manera de jugar amb els ordinadors i les consoles. El videojoc s’ha anat extenent en el món de l’oci fins a arribar a totes les butxaques amb els jocs per al móbil. Però també en els darrers anys ha guanyat importancia en el camp de l’educació, entenent-lo com una eina més que pot ajudar en l’aprentatge de diferents habilitats i valors.

Veient que vivim en un món on l’evolució tecnológica no para d’avançar, i on cada cop més es veu el videojoc com a quelcom que va mé enllá d’una simple forma d’oci, sembla que la relació entre humans i videojocs encara ha de mutar molt més.

Ens acompanyeu a descobrir-ho?

…next level

Anuncis