L’exposició

Benvinguts al món de la interacció i els videojocs. Aquí podeu explorar idees, dispositius i creadors que han ajudat a millorar la nostra relació amb les màquines i que han fet evolucionar la forma en què interaccionem amb els videojocs.

Des dels inicis de la història de la humanitat sempre hem interactuat amb eines i màquines, algunes senzilles com la roda i d’altres més complexes com els ordinadors. Hem après a utilitzar-les, a seguir-ne les instruccions i a jugar-hi.

Jugar és una característica inherent a la nostra condició humana, que desenvolupem des de ben petits i al llarg de tota la vida. Jugar ens ajuda a aprendre, jugar ens facilita conèixer el que ens envolta, ens relacionem jugant. Jugar ens fa sentir, jugar ens emociona, jugant ens divertim i jugant ens superem a nosaltres mateixos.

El fet és que hem convertit la indústria del videojoc en quelcom més que un moment de gaudi i oci, n’hem fet objectes de culte, tenim jocs històrics que sobreviuen als canvis tecnològics, consoles vintage amb les que encara volem jugar, personatges de jocs que omplen estanteries de marxandatge. I, fins i tot, utilitzem videojocs per aprendre matemàtiques, idiomes, per millorar la memòria i l’agilitat… El ventall de possibilitats no té sostre!

Anuncis